Redovisningsekonom till Kungsängen

Annons

Stepstone

Järfälla | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-12-19

Jobbar du som redovisningsekonom idag och har erfarenhet av lageravstämningar? Kan du starta omgående och vill du jobba i en familjär miljö där du får chans att göra varierande arbetsuppgifter? Då kan uppdraget hos vår kund i Kungsängen vara något för dig!

Just nu söker vi en konsult som kommer jobba hos vår kund i Kungsängen. Du välkomnas in i en härlig miljö där du har kollegor som är hjälpsamma, där ni jobbar mot gemensamma mål och är måna om varandras välmående. Uppdraget är tänkt att starta omgående och gör du bra ifrån dig kan det finnas chanser till förlängning eller överrekrytering.

I rollen som redovisningsekonom kommer du jobba i en bred roll där du, tillsammans med kollegor, sköter bokföring och redovisning för alla bolag i koncernen, totalt 14 stycken. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara;

  • Ansvarig för moms
  • Billageravstämningar
  • Sköta anläggningsreskontra med bland annat avskrivningar och utrangeringar
  • Kontera leasingfakturor löpande
  • Avstämningar och utredningar av fodringar

Lämplig bakgrund
Vi letar efter dig som jobbar som redovisningsekonom i dagsläget och har god förståelse i momsredovisning. Har du tidigare erfarenhet av lageravstämningar är det starkt meriterande. En viktig del är att du har grundförståelse för redovisning och kan manövrera dig i kontoplanen.

För att passa i rollen och gruppen är det viktigt att du är framåt och vågar ta för dig. Du bjuder på dig själv och tar gärna hjälp av dina kollegor lika enkelt och självklart som du hjälper dem. Du gillar att arbeta i team och du är lättlärd och prestigelös. Du har mycket goda kunskaper i Excel.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag till att börja med på 3 månader och därefter finns det goda chanser till förlängning eller överrekrytering till kund. Start är omgående och du jobbar heltid under kontorstider, möjlighet till flextider finns. Urval och intervjuer sker löpande så skicka därför in din ansökan redan idag! Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Alexandra Koblet Olsson, 076 647 16 44.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.