Redovisningsekonom till Luxemburg – 1 års vikariat

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Vikariat | Sista ansökningsdag: 2017-08-31

Har du arbetat inom ekonomi och vill bredda dina kunskaper ytterligare? Vill du ta chansen att arbeta utomlands?

Triton söker en redovisningsekonom för ett föräldravikariat i minst 12 månader med placering i Luxemburg. I rollen sköter du redovisningen för 2-3 svenska portföljbolag som Triton förvaltar.

Tjänsten är på heltid med önskad start i augusti/september. Du kommer att ingå i ett team på 20 personer med totalt 15 nationaliteter.

Då urval och intervjuer sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan snarast. Intervjuer kommer att hållas i Stockholm, både på svenska och engelska, och vi ber dig därför att skicka ditt CV på engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med helheten inom ekonomi, både löpande redovisning, avstämningar, moms/skatt, konsolidering, bokslut, årsredovisning och budget. Du kommer att sköta redovisningen för svenska portföljbolag, och även ansvara för rapportering, tillsammans med dina kollegor i teamet. I rollen har du många kontaktytor, både internt och externt.

Då du blir en del av ett kompetent team finns möjlighet till stöttning vid behov.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig med påbyggnadsutbildning inom ekonomi eller redovisning, och med erfarenhet från arbete inom ekonomi. Du har goda kunskaper inom svensk redovisning och är van vid finansiell rapportering, gärna enligt IFRS. Det är ett krav att du är flytande i svenska, och då arbetsplatsen är internationell med kollegor från 15 olika nationaliteter måste du även vara flytande i engelska såväl muntligt som skriftligt. Kunskaper i tyska är meriterande. Vi förutsätter att du är en van användare av Officepaketet.

Som person bör du trivas i en utmanande och dynamisk arbetsmiljö. Du är noggrann, strukturerad, och detaljorienterad. Vidare ser vi att du är driven och ansvarsfull, och har en positiv och serviceinriktad inställning.

Känner du igen dig i beskrivningen? Välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.