Redovisningsekonom till Mellby Gård, Malmö

Meritmind

Malmö / Redovisning / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-07-26

null

Mellby Gård söker redovisningsekonom till sitt huvudkontor i Malmö.  Rollen innebär huvudsakligen att ansvara för löpande redovisning och bokslut men även uppföljning och formalia relaterad till Mellby Gårds centralt förvaltade bolag.

Arbetsuppgifter:

  • Löpande redovisning
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Leverantörsfakturor
  • Deklarationer
  • Bolagsformalia
  • Likviditetsuppföljning
  • Administrativa rutiner för mindre företag

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en högskoleexamen inom företagsekonomi, gärna hunnit arbeta 7-10 år och som är helt självgående i samtliga delar av löpande redovisning och bokslut. Erfarenhet från revision eller redovisningsbyrå och hantering av redovisningsmässigt komplexa transaktioner är meriterande för rollen.

Personliga egenskaper
För att vara framgångsrik i denna roll behöver du vara flexibel avseende arbetsuppgifterna då de innefattar hela spannet från enklare, löpande uppgifter till absolut ansvar att säkerställa kvalitet och korrekt redovisning för bolagen. Du är ansvarstagande, självgående och är har hög integritet. Du trivs i en professionell och prestigelös miljö och du har en inbjudande och öppen attityd.

Vad erbjuder Mellby Gård
Mellby Gårds huvudkontor är placerat på Anna Lindhs Plats i centrala Malmö och omfattar ca 10 personer. Tjänsten innebär framför allt hantering av centralt förvaltade bolag men även viss kontakt med koncernens dotterbolag. Rollen kan erbjuda att på sikt avancera till redovisningschef.

Placeringsort: Malmö


Om Mellby Gård
Mellby Gård är en familjeägd långsiktig investerare. De tre hörnpelarna i affärsmodellen är långsiktighet, aktiv ägarstyrning och delägarskap. Målet är att ta portföljbolagen från lovande till ledande.  Mellby Gård finns idag i fem olika vertikaler: industri, konsumentvaror, bygg, jordbruk och tjänster. Ur en övergripande portföljsyn är det viktigt med en balans mellan dessa för sprida riskerna. Se vidare på www.mellby-gaard.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 24 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.