Redovisningsekonom till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Meritmind AB | Stockholm | Sista ansökningsdag: 2021-07-31

Vi söker Dig som är bokslutssjälvständig redovisningsekonom eller redovisningsansvarig och som är nyfiken på att löpande se nya spännande branscher och företag genom rollen som konsult hos oss.

Som anställd konsult hos Meritmind erbjuds du en trygg anställning samtidigt som du ges möjlighet till variation, utveckling och utmaning genom nya uppdrag i olika typer av verksamheter. Våra konsultuppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket ger dig möjligheten att få göra skillnad i våra kunders verksamheter och vara med och bidra till deras framgång. Våra kunder är medelstora till stora företag med välkända varumärken. Många av dem är börsnoterade och ingår i internationella koncerner.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst fem års erfarenhet av rollen som redovisningsekonom eller redovisningsansvarig. Du har arbetat med redovisningsfrågor och bokslut. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Att ha arbetat med K3 och IFRS är meriterande.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind stimuleras du av att möta nya människor och miljöer. Som person är du flexibel, lösningsorienterad, nyfiken och engagerad. Du trivs att jobba både i team och självständigt. Du vill vara med och skapa värde samt bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Placeringsort: Stockholm

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En trygg tillsvidareanställning med fast lön både under och mellan uppdrag
  • Kollektivavtal
  • 30 dagars semester
  • 4 000 kr i friskvårdsbidrag
  • Löpande kompetensutveckling
  • Förmåner via Benify

Sociala aktiviteter med många trevliga kollegor i form av frukostar, seminarier/webinarier, konferenser, kick-offer osv.

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef på Meritmind, Mariann Ösund, mariann.oesund@meritmind.se, 073-5106565. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering. Detta innebär bl a att du kommer att få göra arbetspsykologiska test om du går vidare till intervju i denna process.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)

  • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
  • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i din CV.
  • Det är endast möjligt att bifoga ett dokument så lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Välkommen med din ansökan

Ansök till denna tjänst: Redovisningsekonom till Meritminds konsultverksamhet, Stockholm

Meritmind
About Meritmind 41 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.