Redovisningsekonom till Mjölbys trevligaste kontor!

Annons

Stepstone

Mjölby | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-12

Kolsbo Redovisning grundades efter mångårig erfarenhet av Åke hösten 1995. I många år drevs verksamheten av Åke och Bodil Kolsbo. Under 2013 tog Stefan Kolsbo över verksamheten. Detta är ett familjeföretag med stark kontakt med kunden där kundens ambitioner och önskemål styr deras arbete. I takt med att nya kunder tillkommit och befintliga kunders verksamheter växer har också dem haft förmånen att växa och bli behöver Kolsbo Redovisning AB förstärka sin grupp med ytterligare en redovisningsekonom!

Vi hoppas att det är dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan redan idag! Vill du veta mer om detta spännande företag är du välkommen in på www.kolsbo.se!

Arbetsuppgifter

Denna tjänst är mångfacetterad och utöver de sedvanliga uppgifter som redovisningsekonom ingår även att stödja kunderna i frågor som rör den ekonomiska helheten. Du har förståelse för kundens affärsmässiga relationer och de utmaningar som de kan ställas inför. Den dagliga kundkontakten kräver en god social kompetens och taktkänsla.

I dina uppgifter ingår;

  • löpande redovisning av ägarledda företag
  • avstämningar/bokslut
  • skatt och moms
  • bankadministration
  • lönetjänster
  • deklarationer

Utbildning/erfarenhet

För att lyckas i rollen är du gymnasieekonom och vi ser med fördel att du är vidarutbildad inom högskola, KY eller motsvarande. Du har minst något års erfarenhet av löpande redovisning. Är du auktoriserad redovisningskonsult ser vi det som mycket meriterande.

Som person behöver du ha intresse för problemlösning och viljan att avsluta ett ärende. I denna urvalsprocess lägger vi stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper. Du bidrar med mycket energi till gruppen och är genuint intresserad av att ge servcie. Vår kund jobbar nära sina kunder och bevarandet av relationer är en framgångsfaktor. Då du i det dagliga arbetet hjälper ägarledda firmor behöver du ha en ödmjukhet och respekt inför de utmaningar de kan möta.

Kontoret är beläget i fräscha lokaler i vacker omgivning en bit utanför Mjölby. Det innebär att du behöver ha tillgång till bil och körkort då kollektivtrafiken är begränsad. Tjänsten omfattar 80-100% efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.