Redovisningsekonom till spännande uppdrag i Solna

Annons

Stepstone

Solna | Heltid | Sista ansökningsdag: 2018-01-08

Som redovisningsekonom kommer du att få arbeta med:

  • löpande hantering av kassa
  • vara delaktig i bokslutsarbete
  • manuella utbetalningar
  • likviditetsplanering
  • löpande bokföring.

Vidare kommer du även att arbeta med avstämningar, dokumentation och utveckling av arbetssätt och processer.

Utbildning/Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad ekonom och läst redovisning, alternativt att du har arbetat med redovisning under cirka två år.
Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska.

Som person är du ansvarstagande, positiv, driven och flexibel. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig.

Om Poolia

Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.