Redovisningsekonom till statlig myndighet

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-09-08

Har du arbetat med statlig redovisning under minst tre års tid och besitter goda kunskaper i Agresso? Då kan just du vara den vi söker!

Poolia söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom till statlig myndighet som bland annat arbetar med forskning – och utvecklingsprojekt samt utställningsproduktion. I din roll kommer du medverka i det löpande redovisningsarbetet till statsrapporteringen, i nära samarbete med redovisningschefen.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som startar i mitten på september som löper till slutet på mars. Det finns goda möjligheter till förlängning.

Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom hos vår kund kommer innefatta:

  • Svara för månadsbokslut och årsbokslut tillsammans med redovisningsansvarig
  • Avlasta löne – och ekonomiassistenten
  • Delta i upprättandet av olika finansiella dokument som budget, årsredovisning, avgiftssamråd och budgetunderlag
  • Konsultation, rådgivning och stöd till chefer, projektledare och övriga medarbetare
  • statsrapportering och inrapportering i Hermes.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper och minst tre års sammanhängande erfarenhet av arbete inom statligt ekonomiarbete. Du är väl förtrogen att arbeta i Agresso och har mycket goda kunskaper av att arbeta i Excel. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person söker vi dig med siffersinne som trivs att arbeta i team. Du ser till att utföra alla dina arbetsuppgifter med hög kvalité och är prestigelös och har inga problem att rycka in där det behövs. Vidare är du flexibel och har en förmåga att se vad som behöver göras.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.