Redovisningsekonom till statlig myndighet i centrala Stockholm

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-24

Är du en duktig redovisningsekonom med erfarenhet av arbete i Agresso? Då kan det här uppdraget vara perfekt för dig!

Poolia Ekonomi söker nu en redovisningsekonom till en statlig myndighet i centrala Stockholm. Uppdraget är tänkt att starta i början av november och väntas pågå i fem månader.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Arbete med redovisning och bokföring (exempelvis kundreskontra, leverantörsreskontra, huvudbokföring, kassa- och bankavstämningar).
  • Budgetarbete.
  • Ta fram rapporter om ekonomiska resultat och göra analyser kring resultat och bokslut. – delta i budgetuppföljning.
  • Arbete med avstämningar, felsökningar och kontroller.
  • Bokslut och periodavslut.
  • Arbete med årsbokslut

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Det är meriterande om du tidigare har arbetat på en statlig myndighet. Du har erfarenhet från ett eller flera av systemen Agresso, Hermes, och Procedo. Det är meriterande om du har universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi.

Som person söker vi dig som trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Du gillar att arbeta i en organisation där det händer mycket.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.