Redovisningsekonom till välkänt energibolag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-09

SW söker för kunds räkning redovisningsekonomer som ska vara ansvarig för 5 av koncernens bolag. Företaget är ett energiföretag som är verksamt i framförallt Finland, Sverige, Baltikum, Polen, Indien samt i västra Sibirien, Ryssland. Du kommer att ingå i en grupp om 15 medarbetare. Företaget sitter i ljusa och fräscha lokaler på Gärdet. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start i september och 6 månader framåt med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund.

Vad ska du göra?
I rollen som redovisningsekonom kommer du vara ansvarig för 5 av koncernens bolag och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • löpande redovisning
  • kontoavstämningar
  • upprätta momsdeklarationer
  • redovisning av moms och sociala avgifter
  • månadsbokslut m.m

Detta är en tjänst för dig som vill arbeta brett inom ekonomi och gillar att ha eget ansvar.

Vad har du för bakgrund?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och cirka 3 års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Vi ser att du är systemvan och lätt kan lära dig nya system. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare är du en van användare av Excel.

Som person är du noggrann och strukturerad, du är ansvarstagande och får saker att hända. Du är en positiv och flexibel och gillar att arbeta i en bred roll.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag på 6 månader med anställning hos SW. Start är i början av september och 6 månader framåt med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.