Redovisningsekonom tillgänglig omgående?

Annons

Stepstone

Lund | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-08-16

Har du erfarenhet av redovisning och har möjlighet att börja omgående? Då kanske du är vår nya redovisningsekonom! Vår kund, ett företag inom klinisk forskning, har just nu behov av att stärka upp sitt ekonomiteam med en redovisningsekonom som trivs i att arbeta i en bred roll.

Arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Fakturering
  • Adhoc

Lämplig bakgrund

Som person har du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt flera års arbetserfarenhet som redovisningsekonom. Det är viktigt att du är självständig i ditt arbete och har arbetat med bokslut tidigare, vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att arbeta med ekonomi. Då du kommer ingå i ett team med andra ekonomer är det viktigt du kan samarbeta med andra, samtidigt som du mycket av arbetstiden kommer arbeta självständigt. Då arbetsuppgifterna kräver tuffa deadlines är det viktigt du är ordningsam, strukturerad och har respekt för dessa samt att du trivs att arbeta under press ibland. Vidare ser vi att du har mycket god vana av att arbeta i Excel. Uppdraget är på 6 månader.

Så ansöker du
Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på telefon 040-665 51 04.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.