Redovisningsekonom/Ekonomiassistent till fastighetsbolag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-27

SW söker för kunds räkning en strukturerad och noggrann ekonomiassistent. Kundföretaget är ett fastighetsbolag som sitter i moderna lokaler på Östermalm. Du kommer att ingå i ett mindre ekonomiteam om 5 personer. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående med stor chans till förlängning eller överrekrytering till kund. Tjänsten är på heltid.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent kommer du bland annat att ansvar för leverantörsreskontran, scanning, kontering, inregistrering samt betalning av leverantörsfakturor. Avstämning av bankkonton, löpande bokföring inklusive avstämningar av likviditetskonton, hyres-/kundreskontra, aviseringar till bostadsrättsföreningar, upprätta kontrolluppgifter vid överlåtelse av bostadsrätter,, ansvara för momshantering och projektredovisning, ansvara för bolagsformalia, upprätta avtal, protokoll etc. och upprätta månads- och kvartalsbokslut med mera.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter sedan tidigare och gärna i en bred roll inom fastighetsbranschen. Du har en god ekonomisk förståelse. Du är systemvan samt lättlärd i ekonomi- och affärssystem. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Har du arbetat i Hogia sedan tidigare är det meriterande men inget krav.

Som person är du positiv och social och har ett proaktivt arbetssätt. Du gillar att samarbeta med andra. Vidare har du hög servicenivå och är prestigelös då detta är en mindre avdelning där samarbetet är viktigt.

Viktig information
Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående och stor chans till förlängning. Tjänsten är på heltid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.