Redovisningsekonomer & controllers sökes till Meritminds konsultverksamhet i Jönköping

Meritmind

Jönköping / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-05-24

null

För att möta den stora efterfrågan på ekonomikonsulter i Jönköping län söker vi nu redovisningsekonomer och controllers som vill bli del av Meritmind och arbeta som konsult hos våra kunder. Vi söker dig som idag arbetar inom redovisning eller controlling och som är nyfiken på att se nya spännande branscher och företag genom rollen som konsult. Som konsult går du ut i uppdrag som exempelvis Redovisningsekonom, Redovisningsansvarig, Koncernredovisningsekonom, Business Controller eller Financial controller beroende på din kompetens och kundens behov.

Har du F-skatt och vill bli associerad konsult är du också varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Exempel på huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokslutsarbete (månads-, kvartals- och årsbokslut)
  • Budget & prognosarbete
  • Föredragande för styrelse
  • Konsolidering av bolag
  • Kontoavstämningar och rapportering
  • Löpande bokföring
  • Uppföljning och analys av resultat och utfall
  • Utveckla och förbättra processer
  • Årsredovisning

Kvalifikationer och erfarenhet
Du är civilekonom eller motsvarande och har flerårig erfarenhet från redovisningsroller eller controllerroller på större ekonomiavdelningar. Du uttrycker dig väl i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Det är meriterande om du är van användare av större ekonomi- och affärssystem och om du har goda kunskaper i Excel.

Personliga egenskaper
För att trivas i rollen som ekonomikonsult hos Meritmind är det viktigt att du uppskattar omväxling och utmaningar samt att du är duktig på att skapa kontakt och inge förtroende. Du arbetar strukturerat, är resultatorienterad och energisk och vill vara med och skapa värde och bidra till våra kunders lönsamhet och tillväxt.

Vad erbjuds du hos Meritmind?
Som konsult hos oss erbjuds du varierande uppdrag i olika branscher, utvecklande möten med nya kollegor, kompetensutveckling och en stark företagskultur. Du ingår i ett stort nätverk av kunniga kollegor som regelbundet träffas för utbildningar och sociala aktiviteter. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att göra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Vill du veta mer om hur det är att vara konsult hos oss, läs här; https://meritmind.se/konsult/

Om Meritmind AB
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet och ingår i Meritmindkonceren tillsammans med systerföretaget Brightby. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag ca 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017. Socialt engagemang är viktigt för oss och vi är engagerade i flera organisationer bland annat Vänföreningen Portee och UNHCR.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.