Redovisningsekonomer till Meritmind, Kristianstad

Meritmind

Kristianstad, Hässleholm / IT ekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-06-14

null

Meritmind fortsätter att växa i hela landet söker nu dig som är kvalificerade ekonom med redovisningsinriktning i Kristianstad.  Som konsult på Meritmind får du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag.

Våra kunder är främst medelstora till stora företag, många av dem är internationella och börsnoterade. I rollen som redovisningsekonom hos oss kan du kombinera din sociala förmåga med dina kunskaper inom redovisning på olika ekonomifunktioner. Våra uppdrag sträcker sig ofta över längre perioder, vilket gör att du får den tid som krävs för att utgöra en skillnad i verksamheten och bidra till våra kunders framgång. Vi intresserade av både dig som kan tänka dig bli anställd av oss på Meritmind och som kan tänka dig att arbeta som associerad konsult.

Kvalifikationer och erfarenheter

  • Civilekonom eller motsvarande erfarenhet inom ekonomi med inriktning på redovisning
  • Från fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete
  • Erfarenheter från arbete med löpande redovisning, skatter, deklarationer, bokslut och rapportering
  • Det är meriterande om har erfarenhet från arbete med koncernredovisning
  • Erfarenhet från arbete med flera ekonomi- och affärssystem

Personliga egenskaper
Som person är du noggrann, ansvarstagande och initiativrik samt är duktig på att planera och organisera ditt arbete. Vidare tycker du om att arbeta mot deadlines och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i rollen som ekonomikonsult ser vi även att du har en prestigelös inställning, är serviceinriktad och positiv samt stimuleras av att möta nya miljöer.

Om Meritmind
Meritmind är konsultföretaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet. Vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering & ledarskap samt rådgivning. Från våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås och Linköping hjälper vi kunder i hela Sverige och internationellt. Företaget grundades år 2000 och har idag omkring 300 medarbetare.

Meritmind har utsetts till Gasellföretag (DI), Superföretag (Veckans Affärer) samt tillsammans med systerbolaget Brightby, ”Snabbväxare” på Tillväxtlistan (Affärsvärlden/Ahrens). Meritminds grundare och vd, Helena Casserlöv-Kvist, utsågs till ”Årets företagerska” under Beautiful Business Award 2011, blev nominerad till ”Alla tiders entreprenör” av Svenska Dagbladet (2014) och har utsetts till en av Sveriges mäktigaste kvinnliga entreprenörer i Veckans Affärer 2014, 2015, 2016 och 2017.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 52 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.