Redovisningskonsult inom kundreskontra till en av Azets största kunder

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-14

Azets växer med nya affärer och nu söker vi dig som vill arbeta med en av våra största kunder! I denna roll kommer du att vara leveransansvarig och tillsammans med ditt team säkerställa en god implementering för vår kund.
Du kommer att tillhöra affärsområdet Accounting som främst arbetar mot större bolag och koncerner.

I din roll som Redovisningskonsult kommer du, utöver vissa operativa delar inom kundreskontraflödet, även att leda, driva och utveckla våra processer med hjälp av din analytiska förmåga. Även kvalitetssäkring av ditt eget, men även dina kollegors arbete, kommer vara en stor del av dina uppgifter. Kundfaktureringen är många gånger den mest centrala delen av våra kunders processer och här ser vi det som självklart att du är kundorienterad i ditt arbete.

Vi i teamet är alla ekonomer, här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss på Azets har vi en god stämning, stöttande kollegor, hög kompetens och ett engagemang där vi drivs av att prestera tillsammans.
Azets är en av de ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer. Vi har även byggt upp en nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs.

Vår mission är att med stöd av en av marknadens bästa outsourcingplattformar, utveckla anpassade lösningar tillsammans med våra kunder och visa vad en modern ekonomifunktion kan vara. Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor, här är ekonomifunktionen kärnverksamheten där din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde.

På Azets har du bland annat tillgång till Azets utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling och då vi har ett stort utbud av kunder i olika branscher och storlekar får du möjlighet till variation, stöttning av kollegor och utveckling.

Arbetsuppgifter:

 • Aktivt bidra i implementeringen av vår nya kund
 • Kundreskontra
 • Processansvar och löpande bidra med förbättringar
 • Leveransansvarig i dialogen med kund och utveckling av kunduppdraget tillsammans med ditt team
 • Löpande bokföring
 • Delrapportering
 • Processansvar

Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor på Kungsholmen där du bidrar med rådgivning och säkerställer goda relationer.

Vem är du?

 • Affärsmässig och trivs att arbeta i en roll där du får skapa goda relationer med kunder
 • Trivs i en tempofylld och omväxlande miljö med stort egenansvar
 • Noggrann, ansvarsfull och proaktiv
 • Van vid att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar
 • Värdesätter kvalitet och är en lagspelare med modernt arbetssätt som sprider positiv energi
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande

Här är det egna engagemanget högt. För att du ska lyckas i rollen som Redovisningskonsult hos oss ser vi att du har god erfarenhet av leverantörsreskontra. Vi ser även att du har en eftergymnasial ekonomisk utbildning och erfarenhet från redovisningsarbete. Du har en hög IT-mognad, är van användare av Excel och meriterande är erfarenhet av Navision, Agresso, UBW och HFM eller andra större ekonomisystem. Då vi arbetar i en föränderlig miljö vill vi att du, så som vi i teamet, är självständig, proaktiv och lösningsorienterad.
Har du även arbetat i större företag där du fått inblick i att arbeta processorienterat, kanske arbetat som Redovisningskonsult tidigare eller kommer från en redovisnings- eller revisionsbyrå? Då är det mycket meriterande.

Intresserad?
Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta Leif Knutas på 0767 23 27 92 eller leif.knutas@azets.net
Vi kallar till intervjuer löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.