Redovisningskonsult till Aklero Ekonomi AB

Meritmind

Linköping / Redovisningsekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-05-18

null

Redovisningsbyrån Aklero står under stadig tillväxt och vi på Meritmind har fått förtroendet att hjälpa dem rekrytera deras nya redovisningskonsult. Denna tjänst är placerad på deras kontor i Linköping. Aklero Ekonomi AB är en lokal redovisningsbyrå med cirka 15 medarbetare med kontor i Linköping, Rimforsa och Kisa. Som anställd på Aklero erbjuds du en attraktiv arbetsplats där det finns stora utvecklingsmöjligheter och där medarbetarna känner arbetsglädje och delaktighet.

Välkommen med din ansökan till en redovisningsbyrå i tillväxt!

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult på Aklero Ekonomi kommer du:

  • Hantera och säkerställa den löpande redovisningen i ett antal kunduppdrag
  • Månadsvis sammanställa och rapportera till kund
  • Upprätta bokslut, årsredovisningar och deklarationer
  • Aktivt delta i budgetprocesser
  • I förekommande fall vara föredragande vid kunders sammanträden

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi ser att du som söker denna tjänst har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Det är meriterande om du är, eller i snar framtid, avser att bli auktoriserad redovisningskonsult. Du har erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från miljöer med många olika kontakter eller från annan redovisningsbyrå. Vidare ser vi således att du har god förståelse för olika redovisningsregelverk och är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper:
Du beskrivs som en stabil och noggrann person med en hög analytisk förmåga. För att vinna framgång i rollen är din ambitionsnivå hög och ditt arbetssätt beskrivs som ansvarsfullt och systematiskt. Du kommer att ingå i ett mindre team och trivs med att samarbeta i grupp, men du har också förmågan att kunna arbeta självständigt. Rollen innefattar även kundkontakt, vilket förutsätter att du är kundfokuserad, konsultativ och serviceinriktad som person.

Placeringsort: Linköping

Om företaget:
Aklero Ekonomi startades 1999 och erbjuder tjänster inom ekonomi, redovisning, styrning och ledning till företag och organisationer. De har kontor på 3 orter i Östergötland för att finnas nära och tillgängliga för sina kunder lokalt. De centrala kärnvärdena på Aklero Ekonomi är Närhet, Kundperspektiv och Frihet under ansvar.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 39 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.