Redovisningskonsult till bred och utvecklande roll!

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-28

Arbetsuppgifter

I din roll som redovisningskonsult hos vår kund kommer du få chans att arbeta i en bred och väldigt utvecklande roll. Du har helhetsansvar över ca 30 st kunder av olika storlek och hjälper dem med hela ekonomiarbetet. Du träffar kunderna för att samla in material och diskutera behov, sedan jobbar du brett med allt ifrån bokföring till reskontra, bokslut, momsdeklarationer, årsredovisningar, skatter och månadsvisa rapporter. Då du arbetar nära kunderna så det är viktigt att du brinner för kundservice. I den här rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet av brett redovisningsarbete och att du trivs med varierade arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och redovisning
  • Du har arbetat minst 3 år med brett redovisningsarbete
  • Du har kunskaper inom ekonomisystemet Visma
  • Du behärskar svenska och engelska i tal samt skrift
  • Det är mycket meriterande med kunskaper i polska
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba på redovisningsbyrå

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad och ordningsam och klarar att arbeta med många bollar i luften. Du bör vara social och ha förmågan att samtala med kunder. Vidare är du en lagspelare som har förmågan att ta en ledande roll.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig arbete i en roll som innebär ständigt nya lärdomar och i ett företag som utvecklas. Du får gå kurser, arbeta självständigt och bli del av ett familjärt team. Bolaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som vill. De satsar på internutbildningar och för person finns möjlighet att även ta rollen som kontorsansvarig med uppgifter som att ansvara för interna möten, stötta övriga anställda samt viss resursplanering och beställningar. Då de har kunder från flera länder finns även möjligheten att få fördjupa sig i internationella frågor.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.