Regioncontroller till Capio Närsjukvård

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-09-16

Rollen
Du kommer att sitta i regionens ledningsgrupp och supportera 12-15 verksamhetschefer på våra vårdcentraler med ekonomistyrning. En av dina viktigaste uppgifter kommer vara att identifiera och presentera nyckeltal för verksamhetscheferna och tillsammans med dem utforma och följa upp resultat och åtgärdsplaner för att uppsatta mål skall nås. Du kommer även att stötta dem med affärsplanen samt resultat-, budget- och prognosarbete. I din roll kommer du att arbeta nära regionchefen och ansvara för både balans- och resultaträkning. Du förväntas även bidra i utbildningsaktiviteter för att stärka regionens förståelse för ekonomistyrning och interna modeller. Samarbete sker även med regional medicinsk chef i regionen samt central redovisnings-, löne-, marknads-, och IT-ansvarig.

Ditt bidrag
För att har rätt förutsättningar att lyckas hos oss tror vi att du är civilekonom i grunden och har jobbat med redovisning och som controller tidigare. Erfarenhet av ekonomistyrning och att ha supporterar linjechefer skulle vara en stor tillgång för oss och det skulle också vara starkt meriterande om du har erfarenhet från arbete inom sjukvården. Du bör också ha varit med och drivit interna förändringsprojekt och arbetat fram effektiva nyckeltal i tidigare roller.

Som person är du ansvarstagande och driven. Då rollen i hög grad går ut på att identifiera avvikelser, hitta lösningar och följa upp dem är du självgående och resultatorienterad. Du trivs i samarbete med andra och är en god kommunikatör som på ett pedagogiskt sätt kan förmedla information.

Vad erbjuder vi?
Capio Närsjukvård är en del av Capio-koncernen som omsätter över 14 miljarder med drygt 12000 medarbetare i Sverige. Capio Närsjukvård finns representerade i hela Sverige och är indelad i sju regioner. Vi bedriver närsjukvård genom egna vårdcentraler och närliggande tjänster som t.ex. barn- och mödravård, arbetsterapi och sjukgymnastik.

Vi på Capio har en uttalad kultur där teamwork är viktigt och andan av ”Vi löser det” står i fokus. Vår verksamhet är under ständig förändring och vi växer både genom förvärv och organiskt. Hos oss kommer du få en varierande vardag där möjligheterna att förbättra både svensk sjukvård och patienters upplevelse är i stort fokus.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se) eller Rekryteringskonsult Andreas Cederlund (070-243 74 45, andreas.cederlund@wise.se).

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se, dock senast 15 september 2017.

Varmt välkommen!

EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals. Vi är specialister på rekrytering och konsultuthyrning av affärsorienterade ekonomer. Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken och tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.