Rekryteringsspecialist till Meritmind Region Öst

Meritmind AB | Linköping | Sista ansökningsdag: 2021-06-21

Meritmind fortsätter att växa och vi stärker nu upp vår rekryteringsorganisation för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Vi söker en driven rekryteringsspecialist som med utgångspunkt från vårt Linköpingskontor kommer att bearbeta marknaden, etablera och fördjupa relationer med kunder och kandidater, samt genomföra affärer med fokus på att både kunder och kandidater ska vara nöjda. I fokus är vårt erbjudande Executive Search där du kommer att vara en viktig spelare när det gäller rekrytering av nyckelkompetens i form av chefer och specialister.

Som rekryteringsspecialist kommer du att driva hela rekryteringsprocessen från kravprofil och annonsering till urval, intervjuer, kandidatpresentationer och tillämpning av arbetspsykologiska tester. Meritmind är ett bolag som står för kvalitet i det vi levererar och vi vill att detta stämmer överens med din syn på kund- och kandidathantering.

På Meritmind arbetar vi i små flexibla team, vilket innebär att du kommer ha nära samarbete och utbyte med dina kollegor. Du som rekryteringsspecialist arbetar framförallt i team med kandidatansvarig i rekryteringsprocesserna. I ryggen har du ett av landets mest välrenommerade varumärken för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet.

Är du beredd att anta utmaningen och vara med och utveckla vår affär?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som rekryteringsspecialist på Meritmind 

 • Bearbetning av befintliga samt nya kunder
 • Framtagning av kravprofil i samarbete med kund
 • Screening av CV och personliga brev
 • Intervjuer
 • Personlighets bedömning, testning och referenstagning av kandidater
 • Utveckling av nätverk för kvalificerade ekonomer
 • Proaktivt arbeta med relationen mellan Meritmind och kandidater
 • Utveckla vårt rekryteringserbjudande

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen och har arbetat i en roll där du har haft ett helhetsansvar för rekryteringsprocessen. Du har erfarenhet av att arbeta med rekrytering av företrädesvis chefer eller specialister, har det varit inom ekonomiområdet är det en fördel. Du är van vid förhandlingssituationer och trivs i möten med kunder och med att göra affärer. Du kommunicerar med lätthet på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är bekväm i rollen som rekryteringsspecialist och som uppskattar dynamiken mellan det personliga och det affärsmässiga i rollen. Du trivs i både förhandlingssituationer med kunder och i möten med nya människor och du uppskattar det viktiga konsultativa momentet i rollen.  Du längtar efter att bidra till utveckling och innovation av våra produkter och tjänster. Du är en social person som arbetar naturligt med hjälp av nätverk för att fördjupa relationer med kandidater och kunder. Du är beredd att bjuda på dig själv både på kontoret och i relationen till kunder och kandidater.

Förutom ett intressant arbete erbjuder Meritmind 

 • Ett värderingsstyrt bolag där innovation och entreprenörskap alltid uppmuntras
 • Möjlighet att vara med i innovationsprojekt inom och utanför ditt arbetsområde
 • Utbildning med utgångspunkt i nya arbetsmetoder, system och trender i marknaden
 • Roliga hälsofrämjande aktiviteter
 • Konferenser och kickoffer som i vissa fall innebär utlandsresor
 • Flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta hemifrån när det behövs och passar
 • Fina kontorslokaler i centrala Linköping
 • Förmåner genom Benify
 • Nära samarbete med kollegor med härlig stämning och mycket skratt!

Placeringsort: Linköping

Om Meritmind
Meritmind är företaget för kvalificerade tjänster inom ekonomiområdet med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg, Västerås och Linköping. Vi har ett starkt varumärke och är ledande inom vår nisch där vi bistår företag och organisationer med interimstjänster, rekrytering samt förändringsledning. Meritmind grundades år 2000, har ca 370 anställda och omsätter ca en halv miljard. Läs mer om vår verksamhet på  www.meritmind.se

Märk din ansökan med Rekryteringskonsult Linköping och maila den till: rekrytering.linkoping@meritmind.se

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med nya GDPR-lagstiftningen)

 • Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
 • Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
 • Lägg gärna CV och eventuellt personligt brev i samma fil.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Operativ chef Susanne Werngren 0708-32 97 92 eller på susanne.werngren@meritmind.se

Skicka in ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdagen är 21 juni.
Välkommen med din ansökan!

OBS: Använd EJ knappen ”Ansök till denna tjänst”. Maila din ansökan till: rekrytering.linkoping@meritmind.se

 

Ansök till denna tjänst: Rekryteringsspecialist till Meritmind Region Öst

Meritmind
About Meritmind 41 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.