Relationsdriven investeringsrådgivare med fokus på kundnytta

Annons

Stepstone

Uppsala stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-18

Vill du utvecklas i din roll som investeringsrådgivare i ett ledande bolag? Är du kunnig och mån om att dina kunder ska ha det allra bästa? Söderberg & Partners Uppsala växer och söker en licensierad Investeringsrådgivare med några års erfarenhet.

Du kommer framförallt att arbeta med att ge kvalificerad investeringsrådgivning till privatpersoner och företagare. Du bygger vidare på våra relationer med befintliga kunder, följer upp tips på potentiella nya kunder samt bedriver nykundsbearbetning.

Vi letar efter dig som ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden och att skapa hållbara, personliga och stabila relationer. Du bör vara strukturerad och målinriktad med ett personligt driv där omtanken om kunden genomsyrar din motivation till att göra ett gott arbete.

På kontoret i Uppsala arbetar ca 15 medarbetare, och du kommer att ingå i ett team med två andra investeringsrådgivare. Arbetet är självständigt men bedrivs i nära samarbete med dina kollegor.

Vi ser att du har:

  • Kunskap om sparande och investeringar och arbetar med liknande arbetsuppgifter idag
  • Ekonomisk examen, t.ex. civilekonom
  • Swedsec-licens för investeringsrådgivning
  • Stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
  • Är kompetent och förtroendeingivande
  • Har en vilja att utvecklas i branschen tillsammans med oss

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vi letar efter medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Vi är mycket öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Placering: Östra Ågatan 31, Uppsala

Tillträde: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2017-11-18

Kontaktperson: Marina Nygren, HR, 08-451 50 54

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.