Sales Manager

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-18

För att leda försäljningsarbetet, motivera och utveckla säljkåren, söker man nu en erfaren och kunnig Sales Manager

Din uppgift

Du får ansvar för bearbetning och försäljning. Du leder företagets säljkår för att nå företagets mål för försäljning, marknadsandelar och andra uppsatta mål.
Du leder och ansvarar för säljkåren, som arbetar kontinuerligt med att besöka kunderna för att informera om och sälja in företagets produkter. Du får personal- och resultatansvar, och skall vara den som utvecklar säljkåren, sätter mål, utbildar, coachar och stödjer säljarna för att nå uppsatta mål och omsättning, samt att se till att distributionen fungerar, samt att ge feed-back från marknad och kunder.

Du ansvarar för planering och utveckling av säljstrategier samt planer för implementering. Du leder och genomför säljrelaterade aktiviteter och letar ständigt efter möjligheter att hitta nya kunder och marknader.
Du svarar för budgetplanering, rapportering, kontroll, prognoser och återrapportering enligt bolagets rutiner.

Din yrkeserfarenhet

Du har erfarenhet av försäljning av konsumtionsvaror inom FMCG under minst fem år. Du har erfarenhet av att leda säljare inom området och har visat att du är en bra säljledare/försäljningschef.
Du är duktig på att kommunicera och att samarbeta internt i ett internationellt företag, och externt på marknaden med olika aktörer, distributörer, kunder och andra inblandade.

Du måste kunna vara mycket på resande fot, drygt hälften av tiden får du räkna med att du är ute på fältet, men också en del utomlands för möten och presentationer. Du är väl insatt i CRM och andra säljrelaterade rapportverktyg.

Din utbildning

Du har en bra utbildning inom sälj- och marknadsföring på högskolenivå, eller motsvarande.
Det är en fördel om du har en bra ledarutbildning. Du måste ha kunskaper om konsumentmarknaden (FMCG) och säljkanaler i Sverige i första hand.

Som person är du

Professionell, mogen, pragmatisk, har hög integritet och är lite av en entreprenör. Du har förmåga att se det strategiska i ditt arbete, samtidigt som du är jordnära och har lätt för att kommunicera med omgivningen och är bra på att leda, utveckla och motivera säljarna. Du är effektiv, tycker om utmaningar och gillar att kavla upp ärmarna. Du har lätt för att skratta och är en positiv person. Ingenting är omöjligt!

Språk

Du måste kunna svenska och engelska flytande, både i tal och i skrift.

Övrigt

Befattningen är placerad vid företagets kontor på Limhamn i Malmö och man måste ha en privat situation som medger mycket resande.

Information och intresseanmälan

Om du vill diskutera kring befattningen, så kan du göra det med Konsult Lars Johnsson, 070-518 33 41 eller Benny Carlsson, 070-540 51 00, vid Recruitment International AB.

Du är välkommenkan att skicka in din intresseanmälan och CV, på engelska, till post@recruitment.se, så återkommer vi till dig.

Sista ansökningsdag är 2017-10- 18.

Välkommen!
www.recruitment.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.