Senior Business Controller med förmåga att bygga processer sökes till Iver, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Business controller / heltid / Sista ansökningsdag: 2019-12-13

null

Trivs du i en prestigelös och entreprenöriell miljö och vill vara med på en spännande tillväxtresa? Här får du arbeta nära en komplex affär i en operativ roll, men med fokus på utveckling. De välkomnar också Alliera Dataoppdrag, Ismotec, IT-gården och Exeo in i Iver-familjen. Bolaget är på en på tillväxtresa och i takt med den söker vi nu ytterligare en Senior Business Controller som ska ansvara för en region eller ett affärsområde. Rollen kommer också att ha ett uttalat ansvar i att driva projekt och bygga processer i en växande organisation. Du kommer att sitta i centrala Stockholm, men visst resande ingår i tjänsten, och du rapporterar till Head of Business Control.

Huvudsakliga arbetsuppgifter som Business Controller:

  • Driva utveckling av processer och arbetsrutiner inom Business Control för att skapa ökad precision och enhetlighet
  • Ansvar för ekonomistyrning, uppföljning och kalkyler samt analyser av verksamheten gentemot region eller affärsområde.
  • Stödja verksamhet och ledning med beslutsunderlag och rapportering
  • Var delaktig i planeringen och genomförandet av budget- och prognosprocess
  • Analysera intäkts- och kostnadsavvikelser, säljdata, nyckeltal samt balansräkning

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har minst 5 års relevant och bred erfarenhet. Lämplig bakgrund kan vara att ha arbetat i en självgående Business controllerroll med ett ansvar för att bygga upp eller utveckla en controllerfunktion. Det är starkt meriterande om du har räknat på komplexa affärer som har många affärsmodeller, såsom outsourcingaffärer inom IT eller dylikt. Har du tidigare erfarenhet från att ha jobbat i en matrisorganisation är det också meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är initiativtagare och trivs i en entreprenöriell miljö och som samtidigt vill jobba nära affären. För att passa in här är du prestigelös och samarbetsinriktad. Analytisk förmåga och få saker gjorda är viktiga egenskaper samt att ha drivet och viljan att ständigt arbeta med förbättringar. Du har ett eget driv och stimuleras av att driva projekt från start till mål.

Vad erbjuder företaget dig?
Iver har ambitionen att växa kraftigt på den nordiska marknaden. För att kunna leverera IT-tjänster i världsklass behöver vi vara en arbetsplats för marknadens bästa medarbetare. Engagerade medarbetare är grunden till Nordens nöjdaste kunder. Även om vi idag är ett stort företag blir du aldrig en obetydlig kugge i ett stort maskineri, utan en central del i ett team med stort personligt ansvar. Våra värderingar reflekterar vår bakgrund som entreprenörer. Framgången byggdes på snabba beslut, personligt ansvar, engagemang och kamratskap och så tänker vi fortsätta att utveckla vår kultur.

Placeringsort: Stockholm


Om Iver
Iver utvecklar och levererar tjänster inom IT-drift, högsäkerhetslösningar och applikationsutveckling till medelstora och stora företag och organisationer samt till offentlig sektor. Iver är den personliga utmanaren på den nordiska IT-driftmarknaden. Med säte i Stockholm verkar Iver i Sverige och Norge med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. Företagets ursprung finns i den framgångsrika fusionen mellan Candidator och DGC. Tillsammans har de, med EQT som ägare, vuxit sig starkare och förvärvat företagen Solid Park, Exeo och Ismotec. Iver omsätter drygt 1,5 miljarder SEK och har cirka 900 medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 45 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.