Senior Business Controller till konsultuppdrag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid | Sista ansökningsdag: 2017-09-17

Vi söker en senior Business Controller för ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig till sista december 2017 med eventuell förlängning. Tjänsten är på heltid. Vår kund sitter i fina lokaler i Stadshagen.

Vad innebär rollen?

Du kommer att leda ett Business Controller team och är en erfaren ledare samtidigt som du trivs med att själv arbeta operativt. I din roll rapporterar du direkt till CFO och ledningsgrupp. Du kommer att leda arbetet med månadsboksluten samt ta fram rapportpaket och fördjupad analys av resultatet. Du är ansvarig för budgetprocessen vilket innebär att hålla ihop hela processen, delta i budgetmöten med cheferna inom organisationen samt löpande uppföljningar till ledningsgrupp.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har många års erfarenhet från liknande roller. Du arbetar affärsmässigt och är prestigelös. Du är van att använda både svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt i ditt dagliga arbete. Du har arbetat med IFRS och gärna med Cognos och SAP.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.