Senior redovisningsekonom till spännande bolag

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-20

SJR söker för kunds räkning en senior redovisningsekonom med start omgående och löpande. Det är en vakant tjänst som ska tillsättas på sikt. Bolaget har fräscha lokaler centralt i Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som senior redovisningsekonom ingår du i ett redovisningsteam och ansvarar för tre bolag med omsättning på närmare en miljard tillsammans. Nyckelord för tjänsten är ansvar för månadsbokslut, årsredovisning, skatt och momsfrågor. Det är av vikt att du har kunskap kring K3 och helst har jobbat enligt IFRS eller åtminstone har förståelse för det. Vidare tror vi att du är transaktionsanalytisk och prestigelös och kan tänka dig att vara bollplank för teamet i redovisningsfrågor. Bolaget använder Agresso som ekonomisystem och koncernspråket är engelska.

Vi tror att du är tillgänglig omgående och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vidare är du en prestigelös person som är van att ta beslut och arbeta självständigt samtidigt som du är prestigelös och brinner för redovisning.

Övrig information
Tjänsten innebär att du arbetar som SJR-konsult antingen som anställd hos eller via oss. Uppdraget startar omgående och är löpande sex månader framöver med goda möjligheter till förlängning alternativt eventuell anställning. Arbetstiden är 8-17. Vår kund har lokaler centralt i Göteborg.

Välkommen med din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka oss din ansökan snarast Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa Caroline Karlsson via 031-333 54 71.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.