Senior Redovisningsekonom till SuperOffice i Stockholm

Meritmind

Stockholm / Redovisningsekonom / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-03-21

null

Vill du som senior redovisningsekonom vara med på en utvecklingsresa på ett spännande bolag i en internationell koncern? Är du redovisningsekonom som gör bokslut självständigt och vill arbeta i ett bolag med stark sammanhållning? Nu har du möjlighet att bidra till utvecklingen på detta tillväxtföretag med familjär stämning. Som senior redovisningsekonom arbetar du med redovisningen i de två svenska bolagen. I tjänsten ingår ansvar för moms och skatt, rapportering samt löner. I rollen ingår även att agera tillförordnad ekonomichef under en period.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningsekonom:

  • Månadsbokslut, avstämningar och rapportering
  • Löpande redovisning och kontering
  • Skapa underlag för budgetarbete samt uppföljning av försäljning och månadsbokslut
  • Skatt- och momsdeklarationer
  • Löner och hantering av provisioner/bonus samt utlägg
  • Rapportering till moderbolaget
  • Under en period agera tillförordnad ekonomichef

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat minst 5 år som redovisningsekonom, gärna på mindre eller medelstort företag. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, troligtvis akademisk. Du gör månadsbokslut självständigt och du har goda erfarenheter av arbete i ekonomi-/affärssystem. Har du även erfarenhet av lönehantering är detta mycket meriterande. Excel och Officepaketet hanterar du mycket väl, och du talar och skriver engelska och svenska obehindrat.

Personliga egenskaper
Som person är du strukturerad, flexibel och lösningsorienterad. Du har ett ansvarstagande arbetssätt som karakteriseras av engagemang och resultatorientering. Då du har många kontakter både internt och externt är du pedagogisk och social och har lätt att kommunicera både i tal och skrift. Vi tror att du har ett nyfiket och prestigelöst förhållningssätt.

Vad erbjuder SuperOffice dig?
SuperOffice erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att använda hela bredden av din redovisningskompetens. Du arbetar nära verksamheten och har mycket kontakt med andra kollegor i bolaget. SuperOffice har kontor i mycket trevliga lokaler vid Norrtull i nära anslutning till E4:an, tunnelbana och pendeltåg. SuperOffice är ett bolag med stark sammanhållning och familjär stämning.

Placeringsort: Stockholm


Om SuperOffice
Vår passion för kundvård har gjort SuperOffice till en av Europas ledande leverantörer av CRM-lösningar på B2B-marknaden. Fördelarna med ett CRM-verktyg är ovärderliga. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta, vinna och utveckla sina kunder. SuperOffice är ett internationellt företag med egna kontor i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England och Schweiz. Läs mer om oss på www.superoffice.se.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.