Självgående redovisningsekonom med Agresso?

Annons

Stepstone

Landskrona | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-08

Just nu söker vi dig som är säker på din redovisning, har ett härligt driv och är en van användare av Agresso. Hos vår kund blir du en del av ett bra gäng som brinner för sitt jobb i en trevlig, prestigelös miljö. Du bidrar gärna med stort engagemang i utbyte mot möjlighet till stort ansvar.

Uppdraget är på heltid och för rätt person finns det möjlighet att rekryteras över till kund.

Arbetsuppgifter

  • Löpande bokföring
  • Månadsbokslut
  • Avstämningar

Lämplig bakgrund

Du är gymnasieekonom alt. KY-utbildad och har några års erfarenhet av redovisning. Du är självständig och gillar att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften. Du har inga problem med att hugga i lite där det krävs och få saker och ting gjorda, stort som smått. Detaljer är något du har öga för, samtidigt som du utan problem skiftar fokus till mer övergripande. Det viktigaste är dock att du har rätt inställning och vågar ställa frågor om du skulle stöta på problem.

Så ansöker du

Låter detta uppdrag intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Charlotta Jerleke på telefon 0766-471623.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.