Självgående supporter till Danske Finans

Annons

Stepstone

Linköping | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-06

Är du flexibel och självgående med ett stort kundfokus? Då kanske du är vår nya Danske Finans Supporter på Customer Support & Outbound!

Danske Finans ansvarar för produktområdena leasing, avbetalning, kontraktsbelåning och fakturafinansiering inom Danske Bank. Vi har höga mål för tillväxt under de närmaste åren och kan därför erbjuda attraktiva utvecklingsmöjligheter i en dynamisk och internationell miljö. Vi är drygt 40 engagerade medarbetare i Sverige.

Vi behöver nu förstärka vårt Customer Support & Outbound team, den del av Danske Finans Business Support som arbetar med kundsupport och löpande administration av våra produkter. I rollen som supporter ingår bland annat att ansvara för kundsupport via telefon och mail, administration av våra produkter leasing och avbetalning, ge service till våra kunder, såväl interna som externa, samt support gällande de delar av våra processer som handläggs av Group Services Lithuania.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen drivs du av att samarbeta, både med kollegorna i ditt eget team och i resterande Danske Finans. Du är flexibel och kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god struktur, är noggrann och kan göra egna prioriteringar. Samtidigt måste du ha en god förmåga att själv driva på och ta eget ansvar för att självständigt kunna slutföra dina uppdrag. Du bör gilla att jobba med stora flöden av kortare ärenden. Det är viktigt att din inställning och ditt beteende följer våra kärnvärden; expertis, agilitet, integritet, värde och samarbete.

Kompetens kring finansbolagsprodukterna (avbetalning, leasing och rörelsekrediter) och den juridik samt kreditbeviljning de är förknippad med, är meriterande. Kunskap i engelska, i såväl tal som skrift, samt Officepaketet är en förutsättning för att kunna utföra uppdraget.

Vad erbjuder vi?
Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har ett engagerat team och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Är du intresserad?
Tveka inte att höra av dig till Maria Svensk, chef Danske Finans Customer Support & Outbound, på maria.svensk@danskebank.se eller 0733 19 89 30 om du har frågor om tjänsten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2017-07-06.

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.