Skuldförvaltare till Treasury, Stockholm

Annons

Meritmind

Stockholm / Treasury / heltid / Sista ansökningsdag: 2017-10-24

null

Akelius Residential Property AB är ett av Europas största och mest internationella bostadsbolag. Fastighetsbeståndet om 90 miljarder är koncentrerat till metropoler såsom Berlin, London, New York, Paris, Stockholm, Toronto, Köpenhamn.

Vi söker nu en skuldförvaltare till vår treasury-avdelning. Funktionen är koncerngemensam och fungerar som internbank för hela koncernen.  Vi hanterar likviditet, finansiering och finansiell riskhantering såsom ränte- och valutarisk.

Som skuldförvaltare är du en del av front och middle office. Uppgifterna är varierande men innefattar främst hantering av lån, förhandling av lånevillkor och avtalsgranskning. Vidare ingår hantering av finansiella risker samt kontakt med banker och investerare, vilket även innefattar att hålla företagspresentationer. Viss rapportering och administration igår också i rollen. En del resor inom Europa och Nordamerika förekommer.

Du kommer att vara en del av Akelius treasuryavdelning som består av sex medarbetare. Du rapporterar till bolagets finanschef. Finansieringen sker lokalt i de länder där Akelius är verksamt, flytande engelska och tyska är därför ett krav. Du är civilekonom eller har annan eftergymnasial relevant utbildning och har några års erfarenhet av motsvarande arbete. Tjänsten är placerad på Akelius huvudkontor i Danderyd.

Akelius är ett växande företag med platt hierarki som bådar för goda karriärmöjligheter. Företaget satsar på interna utbildningar för personalen och har ett stort samhällsengagemang. Möjlighet finns att jobba en period i Berlin i Tyskland.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 40 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.