Söderberg & Partners söker junior försäkringsadministratör

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Är du serviceinriktad, strukturerad och trivs med att arbeta i en bred administrativ tjänst?

Söderberg & Partners kontor i Göteborg söker en positiv och engagerad administratör inom affärsområdet tjänstepension. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet av administration men lika viktigt för oss är att du är lättlärd och vill utvecklas i ditt arbete.

Arbetet består av att hjälpa våra rådgivare med att förbereda, handlägga och följa upp våra kunders försäkrings- och tjänstepensionsärenden. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna. Arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.

Söderberg & Partners är Sveriges ledande fristående rådgivare av försäkringar och finansiella produkter. Kommunikationsvägarna är korta och våra medarbetare drivs av ett stort engagemang och intresse för sina arbetsuppgifter. Teamet består idag av ca 22 personer och vi förstärker nu med ytterligare två administratörer. Vår företagskultur präglas av våra värderingar; Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig.

Vi ser gärna att du:

  • Trivs i rollen som administratör
  • Är noggrann, strukturerad och ansvarsfull
  • Är kommunikativ och serviceinriktad
  • Har god datorvana
  • Uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift

Vi rekryterar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Bifoga CV, personligt brev samt betyg från gymnasiet eller senare utbildning.

Välkommen med din ansökan!

Anställning: Heltid (måndag-fredag)

Anställningsstart: Augusti 2017, eller efter överenskommelse

Placering: Geijersgatan 1, Göteborg

Sista ansökningsdag: 2017-06-30

Kontaktperson: Annika Olsson, Chef administration och bokning, 031-350 02 57

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.