Sommarjobb – Erfaren Ekonomiassistent till bolag inom byggbranschen!

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-14

Vi söker nu Dig som vill ha en intressant tjänst med många kontaktytor och vill att Din insats ska synas i verksamheten!

I rollen som ekonomiassistent kommer du huvudsakligen arbeta brett med helheten av bolagets leverantörsreskontra, skanning av fakturor och kontantkvitton. Du arbetar i projektform och har kontakt med både projektledare ute på byggarbetsplatser och med bolagets leverantörer. Din roll blir att efter ett par veckors upplärning täcka för dina kollegor som är på semester under uppdragets tre sista veckor (v. 29-31).

Vi söker dig som tidigare har arbetat med leverantörsreskontrans alla delar, såsom ankomstregistrering, skanning, kontering och definitivbokning samt hal lite koll på löpande bokföring.

För att trivas hos vår kund är du en lugn, noggrann och självgående person som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Vidare är du prestigelös och trygg i dig själv.

Ytterligare information
Tjänsten kommer att påbörjas under juni månad. Vår kund har trevliga lokaler mycket centralt i Göteborg och tjänsten är på 100 %. Du kommer under denna period att arbeta som konsult via oss på SJR.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Liina Fagerberg på telefonnummer 031-750 33 91. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, gärna redan idag!

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.