Student sökes till ekonomiassistenttjänst

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Deltid | Sista ansökningsdag: 2018-02-17

Är du student och har erfarenhet av leverantörsreskontra? Kan du arbeta 40 % vid sidan av studierna? Läs vidare!

SW söker för kunds räkning en Ekonomiassisten som kommer att hjälpa till med företagets leverantörsreskontra. Vår kund är ett är verksamma inom data- och säkerhet och är nu inne i en expansiv fas och sitter i moderna lokaler i Kista/Akalla. På Stockholmskontoret sitter 17 medarbetare som utgör Financeavdelningen. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med möjlighet till förlängning. Du kommer att arbeta 40 % men det finns möjlighet att tjänsten kommer att utökas till 100 % längre fram. Efter uppdragets slut finns chans till överrekrytering till kund.

Tjänstebeskrivning
I din roll som ekonomiassisten kommer du att ansvara för en del av flödet inom leverantörsreskontra – scanning, kontering, betalning och avstämningar.

Du erbjuds en roll med mycket eget ansvar och möjlighet att utveckla din egen roll på ett växande företag i framkant.

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har minst en ekonomisk gymnasieutbildning samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Stor del av ditt arbete sker manuellt i Excel varför utmärkta kunskaper i detta är ett krav. Har du erfarenhet av sage är även detta meriterande. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift på svenska och engelska eftersom en mängd kontakter sker på engelska.

Som person är du ambitiös och självständig med god förmåga att få saker gjorda. Vidare är du prestigelös med kapacitet att arbeta både högt och lågt. Du är lösningsorienterad och självgående och liksom dina kollegor vill du bidra till en god stämning.

Viktig information
Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin, 08-407 55 70.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort.

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.