Superuser i Agresso med ett ben i redovisning?

Annons

Stepstone

Lund | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-11-15

Är du intresserad och van vid systemadministration av framförallt Agresso? Har du även kunskap inom redovisning samt leverantörsreskontra? Kanon! Då är det dig vi vill ha! Vår kund är ett innovativt bolag som kännetecknas av ett högt tempo och en trevlig atmosfär. Detta uppdrag har en lite flytande start, men någon gång under december är det tänkt.

Arbetsuppgifter
I denna roll agerar du Superuser inom Agresso och behöver det personliga drivet och kunskapen för att kunna sätta processerna och strukturen. Du samlar in och tar till dig feedback från organisationen, samtidigt som du jobbar hårt för att uppnå hög effektivitet. Du är prestigelös och har inga problem att hoppa in och täcka upp på leverantörsreskontran, om behovet finns.

Lämplig bakgrund
Du har någon form av ekonomisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Din profil har även en viss systemtyngd och du räds inte nya utmaningar inom IT. Det är ett krav att du har erfarenhet inom Agresso.

Din personlighet
Som person är du öppen och kommunikativ, samtidigt som du är noggrann och flexibel. Du uppskattar en blandning av högt, lågt och lite mittemellan och gillar att få saker och ting gjorda på ett korrekt sätt. Du använder gärna dina kollegor som bollplank och är inte rädd för att ställa frågor. Din strävan efter struktur, effektivitet i processerna och ett gott arbetsklimat inom laget är något som driver dig.

Din ansökan
Känner du igen dig i ovan beskrivning? Ingen tid att förlora! Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Elina Alkesund på 0704-715927..

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.