Supportkonsult med erfarenhet av lön

Annons

Stepstone

Upplands Väsby | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-09-08

Gillar du lösa problem och har erfarenhet av lönearbete? Vi söker nu dig som vill arbeta som Supportkonsult till affärsområdet Payroll på vårt kontor i Infra City!

Som supportkonsult kommer du vara länken mellan kunden och lönekonsulten. Du bistår med specialistkunskapen för att vägleda dina kollegor i mer komplicerade frågor. Du kommer tillhöra gruppen som hanterar Nordiska kunder, här har du 13 kollegor som är lönekonsulter och du kommer tätt samarbete med oss alla, du kommer rapportera direkt till Gruppchefen.

Hos oss finner du ett spännande arbete i en miljö där du ständigt utvecklas tillsammans med dina kollegor. Vi i teamet arbetar alla med lön och här finns goda möjligheter att utbyta kunskap och för dig att göra framsteg i din karriär! Hos oss är Payroll kärnverksamheten och din kunskap och erfarenhet är det som skapar värde.

Vi har också en egen utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling. Som lönekonsult hos oss har du även möjlighet att certifiera dig hos Srf till auktoriserad lönekonsult.

Arbetsuppgifter:

  • Kundmöten
  • Kvalitetsuppföljning
  • Sköta rapportering till Fora och pensionsföretag
  • Arbetsgivarintyg
  • Anmälningar till Försäkringskassan
  • Utföra löneutbetalning
  • Utföra arbetsgivardeklaration

Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor på Infra City men kommer vid tillfällen även befinna dig på plats ute hos kunden för att kunna bidra med rådgivning och säkerställa goda relationer. Då flera av våra kunder samt kollegor är engelsktalande kommer du dagligen att kommunicera på engelska.

Vi tror att du älskar att vara spindeln i nätet och att du alltid vill leverera med rätt kvalitet. Vi ser att du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område och erfarenhet av lönehantering. Du har även kunskap om interna processer och rutiner samt lagstiftning inom aktuellt område.

Vi gillar att arbetar i team med moderna arbetssätt och IT-system och självklart gör även du det. Du tar fullt ägarskap för dina arbetsuppgifter och är van vid att ha kunden i fokus.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.