Svenska kyrkan i Partille söker ekonomiassistent!

Annons

Stepstone

Partille | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2018-01-10

Svenska kyrkans uppdrag är att förkunna evangelium om Jesus Kristus i ord och handling. Vi visar på Guds möjligheter och våra ledord är förnyelse, förtroende och engagemang. Hos oss blir du en del i ett viktigt uppdrag! Svenska kyrkan i Partille är ett pastorat som omfattar hela Partille kommun och består av tre församlingar, förskola och kyrkogårdsförvaltning. Vi är ca 100 anställda och 300 ideella medarbetare. Omsättningen är 64 miljoner kronor. Pastoratet gränsar till östra Göteborg.

Arbetsbeskrivning
Svenska kyrkan i Partille förändrar sina ekonomi- och löneprocesser. Från och med årsskiftet anlitar vi Göteborgs stifts servicebyrå. Vi söker nu den lokala ekonomiassistent som på plats i Partille ska samordna och säkerställa korrekta underlag. Du är vår viktiga länk mot servicebyrån. Du kommer självständigt att medverka i både ekonomi- och löneprocesserna. Du kommer att arbeta tillsammans med kollegor inom administrativ service för att leverera bästa stödet till verksamheten i Svenska kyrkan i Partille.

Vem är du?
Du har lägst ekonomisk gymnasieutbildning. Adekvat yrkes- eller högskoleutbildning är meriterande. Du har goda kunskaper inom redovisning och lön. Du har relevant yrkeserfarenhet av ekonomi- och lönearbete.

Du är strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du har ett professionellt förhållningssätt och lätt för att samarbeta. Din förmåga att kommunicera kommer att vara en framgångsfaktor i ditt arbete.

Hos oss
Här får du bidra i kyrkans viktiga uppdrag! Du gör din insats nära verksamhet och kollegor. Eftersom tjänsten är förändrad har du möjlighet att påverka uppgifterna. Du kommer också att ha nära till support, genom direktkontakterna med servicebyrån. Hos oss får du god utbildning inför förändringar och hjälp i ett strukturerat arbetssätt.

Vi ser gärna att du har kännedom om Svenska kyrkan och delar våra värderingar.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

För mer information är du välkommen att ringa förvaltningschef Ingegärd Oad, 031-3404205. Facklig företrädare för Vision är Carina Widell, tel 070-5146056.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV! Urval och tillsättning kan komma att ske löpande och före sista ansökningsdatum 2018-01-10.

Läsa gärna mer om Svenska kyrkan på www.svenskakyrkan.se/partille

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.