SW söker erfaren kredithandläggare till finansbolag

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-27

SW söker för kunds räkning dig som har erfarenhet inom kreditgivning till företag och vill fortsätta utvecklas inom samma område. Vår kund söker nu en kredithandläggare till gruppen Kreditservice Företag. Kunden är ett finansbolag som sitter i stora ljusa lokaler i Stockholm och du välkomnas in i en härlig grupp om 11 personer. Uppdraget är med start omgående och sträcker sig initialt 6 månader framåt, därefter finns goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering till kund.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du att ansvara för kreditbedömning, service och administration av finansieringsavtal till kunder och samarbetspartners. Vidare kommer du att hantera inkommande kreditförfrågningar från samarbetspartners och kunder inom i huvudsak marknader för kontor, industri, verkstad, restaurang- och detaljhandel. Kundens produkter är leasing/hyra, avbetalning, företagslån och fakturaköp.

Du har en viktig roll med mycket kundkontakt och din målsättning är att på ett professionellt sätt överträffa kundens förväntan. I ditt arbete ingår även att aktivt jobba med ständiga förbättringar.

Lämplig bakgrund

Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning på gymnasium eller högskolenivå samt har erfarenhet från arbete med kreditbedömning. Tidigare arbete och kunskap inom ovan marknader ses som meriterande. Du är en lagspelare och sätter laget före jaget. Du är stresstålig, beslutsför och har en hög servicegrad samt en stark vilja att göra affärer. Du tycker om att arbeta i en lärande organisation och ser förändring och utveckling som en naturlig del av vardagen.

För att trivas i rollen bör du vara strukturerad, ödmjuk och känna engagemang i varje kundärende. Vidare är du effektiv samt har ett strukturerat och noggrant arbetssätt.

Viktig information

Ovanstående tjänst är ett konsultuppdrag med start omgående och 6 månader framåt med anställning hos SW. Det finns stor chans till överrekrytering till kunden. Ansök tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Levin på telefonnummer 08-407 55 70, emma.levin@sw.se.

Konsult hos SW

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.