Talent Acquisition Manager sökes till Meritmind, Stockholm

Meritmind

Stockholm / Innemedarbetare Meritmind / heltid / Sista ansökningsdag: 2020-02-27

null

Nu söker vi en Talent acquisition manager som kan förstärka vårt Talent Relations-team i Stockholm. Som Talent Acquisition Manager kommer du ha en varierande roll med ansvar för att säkerställa samt upprätthålla kandidatinflödet till vår konsult- och rekryteringsverksamhet samt skapa och bibehålla relationer med vårt kandidatnätverk. Det innebär en vardag som kan innehålla allt från search till tunga chefsroller, genomförande av kandidatintervjuer och representera Meritmind i olika sammanhang, till att du kommer vara ute hos kund och presentera kandidater tillsammans med en rekryteringskonsult.

Vi söker dig som har en fallenhet för att se potential hos individer och som har ett genuint intresse för människor och deras utveckling. I rollen som Talent Acquisition Manager blir du vårt ansikte utåt mot kandidatmarknaden och många gånger är du den som kandidaterna först kommer i kontakt med varför en positiv och hjälpsam inställning är viktigt.

Ansvarsområde som Talent Acquisition Manager

  • Självständigt söka upp kandidater genom search via LinkedIn och andra kanaler
  • Intervjua och matcha kandidater till olika processer
  • Delta i kundmöten och kravprofilstagning
  • Ansvara för CV-hanteringen av kandidater i Meritminds CRM-system
  • Skriva och publicera annonser på egen hemsida, samarbetssajter och i sociala medier
  • Delta i kandidataktiviteter, seminarium och mässor
  • Underhålla vårt kandidatnätverk

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en trivsam organisation med högt i tak och ambitiösa kollegor som värnar om varandra. Tillsammans hittar vi på många roliga aktiviteter tillsammans och om du gillar att träna får du gärna hänga med vårt löpargäng som brukar sticka ut ett par gånger i veckan, eller till vår utomhusfysträning. Vi är dock inte bara nyttiga, på fredagarna äter vi godis och vi passar alltid på att uppmärksamma kollegor som fyller år. Vi erbjuder flexibla arbetstider, generöst friskvårdsbidrag, trevliga fester och konferenser samt fördelaktiga förmåner via Benify. Vi sitter i fina lokaler centralt i Stockholm City.

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk eller eftergymnasial utbildning inom relevant område. Har du kunskap inom ekonomiområdet är detta en fördel och mycket meriterande är om du tidigare har arbetat med executive search. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal såväl som skrift.

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i tjänsten som Talent Acquisition Manager är du en självgående och strukturerad person som gillar att ha många kontaktytor inom organisationen. Du tar egna initiativ, driver frågor framåt, trivs med att skapa struktur och tycker om ordning och reda. Du trivs att arbeta operativt och har en prestigelös inställning. Då rollen innebär ett flitigt kontaktskapande för att hitta rätt kandidat är det viktigt att du är ihärdig och gillar utmaningar. Slutligen är du lyhörd och har ett genuint intresse för andra människor.

Placeringsort: Stockholm
Om Meritmind
Idag är vi ett ledande konsultföretag inom ekonomi och styrning. Vi är 370 anställda inom koncernen, omsätter en halv miljard och har kontor på fem platser i Sverige och en i Tyskland. Vi har ett starkt varumärke inom ekonomiområdet och är ledande inom vår nisch. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke – om kunden, konsulten, kandidaten och alla andra. Läs mer om vår verksamhet på www.meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 48 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.