Teamleader till kundreskontra – föräldravikariat

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Vikariat,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Har du en bakgrund inom kundreskontra och drivs av att utveckla såväl medarbetare som verksamheten? Trivs du i en dynamisk organisation där du får möjlighet att arbeta i en bred roll i en stimulerande miljö?

Vi söker nu en teamleader till kundreskontran på Aleris med ansvar för ett team på åtta personer. I rollen kommer du att arbeta både operativt, med arbetsledning och utveckling.

Du kommer att vara placerad i Årstadal med närhet till bra kommunikationer. Tjänsten är ett föräldravikariat med start helst i oktober, och fram till februari 2019.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum – välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som teamleader kommer du att ansvara för att driva och utveckla gruppens arbete, planera arbetsfördelning och möten, samt ha uppföljning och medarbetarsamtal. Du kommer att vara systemansvarig för kundreskontrans delar i Agresso och även för allmän dokumentation av nya processer och rutiner samt underhåll av befintliga.

Du kommer att ha personalansvar för åtta medarbetare, och vi söker dig som har ett stort engagemang för att utveckla individer, och för att driva gruppen och verksamheten framåt. Som en relativt liten grupp är det enormt viktigt med gott samarbete och kommunikation, såväl inom gruppen som mot övriga parter.

Som teamleader kommer du att vara drivande i olika typer av förändringsprojekt, t ex E-fakturering och integration mot nya system. Det innebär att du kommer att arbeta nära en intern avdelning gällande systemfrågor. Det förändringsarbete som pågår kräver att du är väl insatt i verksamhetens olika delar för att lyckas skapa effektiva och väl fungerande processer.

Du kommer även att vara kontaktperson inom vissa områden, ex. mot inkassoföretag.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har gedigna kunskaper inom redovisning och har flera års erfarenhet inom kundreskontra. Du har god kännedom om processer och regelverk inom kundreskontra, däribland gällande momsregler. Du behöver ha ett systemintresse och en vilja att utveckla och förbättra processer.

Vi ser gärna att du har kunskap om den nya dataskyddsförordningen som träder i kraft i maj 2018 och har förståelse för vilken påverkan denna nya lag har för processerna inom kundreskontra.

För att lyckas i rollen ser vi helst att du har tidigare erfarenhet av att leda och utveckla ett team. Som person har du ett stort engagemang, är nyfiken och drivs av förbättring och att hitta nya lösningar.

Du är flexibel och prestigelös och trivs med att arbeta i en miljö som präglas av förändring och högt tempo. Vi ser också att du är en tydlig och effektiv kommunikatör, är analytisk och kan se såväl helhet som detaljer.

Goda kunskaper i Excel är viktigt och att du har erfarenhet av större affärssystem, helst Agresso. Du känner dig även trygg i att använda engelska i ditt arbete.

Känner du igen dig i beskrivningen? Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 535 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.