Teamorienterad redovisningsekonom i föränderlig miljö!

Annons

Stepstone

Göteborgs stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-06-19

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Till en spännande och växande organisation och ett trevligt team söker vi på SJR en redovisningsekonom som vill vara del av ett koncernteam.

Vad innebär rollen?
I en grupp om fem personer arbetar du främst med redovisning för svenska bolag. Du kommer så småningom troligen ha att göra med utländska bolag vilket innebär kontakter även på engelska. I dina arbetsuppgifter ingår månads- och årsbokslut, årsredovisning samt skatt, moms och fakturahantering rörande både kunder och leverantörer. Några olika system hjälper dig i ditt arbete och i övrigt använder du dig av Excel som verktyg.

Tjänsten innebär att du arbetar som SJR-konsult med start i augusti/september och fortsättning under cirka fyra månader. För rätt person finns möjlighet att fortsätta som anställd hos företaget.

Arbetsplatsen finns i centrala Göteborg i fina lokaler. Arbetet sker på heltid med flexibel arbetstid.

Vem söker vi?
Vi söker dig med någon eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har under några år inom redovisningsområdet samlat på dig bred erfarenhet av löpande redovisning, skatt, moms och självständiga bokslut – möjligen från redovisnings- eller revisionsbyrå. Mycket meriterande är erfarenhet av årsredovisning. Du har alltså god förståelse för helheten inom redovisning inklusive bokslut och vill gärna fortsätta arbeta med dessa delar. Om du även har goda systemkunskaper kan dessa komma väl till nytta.

Med ditt intresse av att arbeta i team är du en person som trivs med ett öppet klimat, är beredd att fråga om hjälp och du bidrar även gärna med din egen kunskap. Du är självgående och tar tag i saker utan att invänta instruktioner. Du har även sinne för noggrannhet och trivs med att djupdyka i arbetsuppgifter då och då. Av vikt är att du tycker om att kommunicera både internt och med dina kontakter internationellt.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2953 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.