Titania söker ny Ekonomichef, Stockholm

Annons

Meritmind

Stockholm / Ekonomichef / heltid / Sista ansökningsdag: 2018-08-22

null

Har du haft ett brett ekonomiansvar tidigare och gillar ett omväxlande arbete med både rutinuppgifter och uppgifter av mer komplex karaktär? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!
Titania söker en ny ekonomichef inför en pensionsavgång. En bred roll, där du kommer att ha det övergripande ansvaret för ekonomin. Som ekonomichef rapporterar du till VD och arbetar på vårt kontor i Kristineberg, där vi sitter ett 10-tal personer. Ekonomifunktionen består idag av fyra personer, förutom ekonomichefen finns en redovisningschef, en redovisningsekonom och en administratör.

Dina huvudsakliga ansvarsområden som ekonomichef:

  • Övergripande ansvar för löpande redovisning, kvalitetssäkring av bokslut och årsredovisningar, vilket görs tillsammans med redovisningschefen
  • Uppföljning, rapportering, analys av projekt
  • Finansieringsfrågor och likviditetsplanering
  • Personalansvar för ekonomifunktionens personal
  • Ansvar för kontorets administrativa funktioner

Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som är minst gymnasieekonom, det är dock starkt meriterande om du har högskoleexamen inom ekonomi/redovisning eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet, gärna mer, av redovisning, rapportering och ekonomiansvar. Vi tror att du kommer att ha nytta av dina erfarenheter från att ha arbetat på något byggbolag, men det är inget krav, dock kräver rollen att du har erfarenhet av projektredovisning och koncernredovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av fastighetspaketering.

Personliga egenskaper
Som ekonomichef på Titania behöver du trivas i en entreprenörsanda och ha en flexibel attityd. På vårt lilla kontor har vi god stämning och vi hjälps åt, vilket gör att vi söker en prestigelös lagspelare som är social och kommunikativ. Det är också viktigt att vara trygg i sig själv och kunna fatta beslut självständigt. Du kommer även att ha nytta av din analytiska förmåga och strukturerade sätt att arbeta. Du behöver ha goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.

Som ekonomichef på Titania erbjuds du:

  • En nyckelroll på ett bolag med god lönsamhet
  • Ta över ansvaret på en väl fungerande ekonomifunktion med ordning och reda, samtidigt som du kontinuerligt utvecklar och förbättrar rutiner och processer.
  • Arbeta i en grupp där det är trivsam och glad stämning med högt i tak.

Om Titania
Titaniakoncernen är idag en av de snabbast växande aktörerna inom byggbranschen i Stockholmsområdet med väldokumenterad erfarenhet av både projekt i egen regi och entreprenader för externa kunder. För närvarande pågår projekt i bl a Botkyrka med produktion av drygt 700 lägenheter och vi har även flera kommande projekt med ytterligare bostäder.

Titania Bygg & VVS AB har funnits sedan år 2005, men verksamheten har bedrivits sedan år 2002 och då som enskild firma under namnet Einar Janson Bygg. Titania är certifierade enligt den internationella standarden ISO9001 för kvalitet och ISO14001 för miljö och innehar auktorisationer, behörigheter och intyg inom alla koncernens specialområden. Namnet Titania anspelar på grundämnet Titan som både är ett mycket starkt, men också lätt och användbart material. Titaniakoncernen omsätter idag ca 500 mkr med god lönsamhet och har ungefär 100 anställda. För mer information se www.titania.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 44 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.