Utåtriktad Ekonomiassistent/Kontorsassistent till väletablerad intresseorganisation

Annons

Stepstone

Stockholms stad | Heltid,Projekt- / Visstidsanställd | Sista ansökningsdag: 2017-07-22

SW söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande Ekonomiassistent/Kontorsassistent. Kundföretaget är en väletablerad intresseorganisation med kontor i centrala Stockholm. Du sitter tillsammans med cirka 30 medarbetare. Du hanterar dels sedvanliga ekonomiassistentuppgifter på kund- och leverantörsreskontra samtidigt som du ansvarar för beställningar till kontoret och agerar kontaktperson gentemot berörda leverantörer såsom fastighetsskötare och kontorsmaterial.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Ekonomiassistent/Kontorsassistent kommer du ha en bred roll där du som Ekonomiassistent är en del av ekonomiavdelningen och hanterar kund- och leverantörsreskontra samt löpande bokföring och medlemsadministration. Som Kontorsassistent ansvarar du även för allmänna kontorsytor och inköp till kontoret.

Du kommer exempelvis att:

  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Medlemsadministration
  • Inköp till kontoret
  • Administration

Det här är tjänsten för dig som har arbetat som ekonomiassistent sedan tidigare och trivs i kontorets alltiallo-roll! Du välkomnas till en väletablerad och välkänd intresseorganisation som värnar som sina medarbetare!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat som ekonomiassistent sedan tidigare och har en god ekonomisk förståelse. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi/bokföring/redovisning. Du har systemvana samt är lättlärd i system. Du har datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du driven och fungerar utmärkt i en roll där du ger service till medlemmar och är kontorets alltiallo. Du är ansvarstagande och har lätt för att bygga upp en struktur i ditt arbete samtidigt som du har lätt för att ställa om och trivs i en varierad vardag. Du har lätt för att komma in i en arbetsgrupp och samarbeta med kollegor samtidigt du även fungerar utmärkt i självständigt arbete.

Viktig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Uppdragstiden är på 6 månader med start omgående. Tjänsten är på heltid. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.

SW är ett nischat bolag, specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet inom tjänstemannasektorn. Vårt engagemang definieras av kreativitet, nyfikenhet och ett mänskligt fokus. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi/finans, kundservice, kontor/administration, HR, försäljning/marknad, IT och teknik.

Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook!

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.