Vi söker ekonomer som är intresserade av rollen som underkonsult

Meritmind

Göteborg / Controller / visstid / Sista ansökningsdag:

null

Är du ekonom och är nyfiken på att bli underkonsult?

Vi söker nu dig som är på jakt efter en ny utmaning inom ekonomiområdet. Du kanske tidigare har funderat på att arbeta som underkonsult och har eller vill skaffa ett eget företag, eller så har du inte det men ändå är nyfiken på att höra mer. Kort sammanfattat ger en roll som konsult dig möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter, i olika branscher och på olika företag. Rollen passar dig som är nyfiken, gillar att utvecklas och som vill ha varierande ekonomiroller.

Vilka huvudsakliga arbetsuppgifter har man som konsult?
Som ekonomikonsult kommer du att arbeta i olika roller beroende på din erfarenhet. Arbetet kan bland annat innehålla controlling, budget- och prognosarbete, bokslut, årsredovisningar, bolagsdeklarationer, koncernrapportering, konsolidering och löneadministration. Ofta förekommande förfrågningar från våra kunder är positioner som redovisningsekonom, controller eller ekonomichef.

Vad behöver jag ha för erfarenhet?
Vi matchar dig mot uppdrag som passar din kompetens men just nu söker vi dig som har 3–7 års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. En vanlig bakgrund som konsult är att ha arbetat med exempelvis redovisning eller controlling.

Vilka personliga egenskaper efterfrågas?
Vi söker dig som har en naturlig vilja att strukturera och organisera ditt arbete. Du lägger stort fokus på så väl kvalité som effektivitet. För att trivas i konsultrollen är det viktigt att du har en utvecklad känsla för affärsverksamheten och stimuleras av att leverera värde till kunden. Vidare har du en god förståelse för detaljer utan att tappa helhetsperspektivet, samt är skicklig på att snabbt sätta dig in i olika uppgifter.

Vilken placering kommer uppdraget att ha?
Vi arbetar över hela Västra Götaland, men du kan givetvis önska att enbart bli kontaktad om uppdrag i ditt närområde.

För att få veta mer om konsultrollen så skicka in ditt CV till oss så kontaktar vi dig om du har en passande profil och berättar mer.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 40 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.