Vi söker ekonomiassistenter till nytt SSC i Västra Göteborg

Meritmind

Göteborg / Ekonomiassistent / heltid / Sista ansökningsdag:

null

Vår kund står inför ett spännande projekt, där ett SSC ska flyttas hem till Sverige där både processer och organisation ska sättas. Tillsammans med både befintliga och nya kollegor blir du en del av ett nytt ekonomiteam. Tjänsten som ekonomiassistent innebär att du ger service till företagets interna och externa intressenter i ekonomiska frågor rörande kunder och leverantörer. Huvudsakliga syftet är att arbeta med bolagets dagliga flöden från faktura till betalning både för kund- & leverantör.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Tjänsten är ett konsultuppdrag med möjlighet att  bli överrekryterad efter 6 månader.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Uppföljning och avstämning av inkommande/utgående betalningar
  • Utredning av differenser
  • Avstämning av reskontrakonton samt därtill relaterade konton.
  • Hantera påminnelser
  • Kommunikation med interna och externa parter
  • Delta i ekonomiorganisationens förbättringsarbeten
  • Delaktighet i bokslutsarbete kopplat till kund- & leverantörsreskontra.
  • Kontering samt uppföljning av attesterade fakturor i företagets elektroniska fakturahanteringssystem.
  • Utföra och följa upp leverantörsutbetalningar.

Vem är du?
Vi söker dig som är ekonomiutbildad och med minst 1-3 års erfarenhet som ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontran. Därtill ska du ha goda förståelser i Microsoft Office och känna dig
bekväm i nyttjandet av affärssystem och andra IT-verktyg.

Som person är du serviceorienterad och har lätt för att samarbeta. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad, ordningsam och noggrann. Du behärskar även svenska och engelska i tal och skrift.

Brightby Bemanning
Brightby Bemanning är Meritminds erbjudande av högkvalitativa bemanningstjänster inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Meritmind är specialister på kvalificerade ekonomitjänster och datadriven styrning. Vi är ledande inom vår nisch och har förmodligen branschens största nätverk av ekonomer. Varje år söker ca 18 000 kandidater jobb via oss. Vi är i dagsläget 370 anställda och omsätter en halv miljard. Vår värderingsstyrda organisation kombinerar det kommersiella med omtanke. Läs mer på meritmind.se

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Meritmind
About Meritmind 78 Articles
Meritmind utgår från CFO:ns ansvarsområde och hjälper till oavsett om du behöver utveckla era ekonomi- och styrprocesser, få stöd av en konsult under en period eller rekrytera in en ny medarbetare. Vill du dessutom vidareutveckla ditt team eller dig själv, så erbjuder vi ledarskapstjänster och möjligheter till kompetensutveckling via Meritmind Advance. Börjar det bli dags att se sig om efter ett nytt kvalificerat jobb inom ekonomi, är Meritmind också rätt ställe för dig.