Vi söker en driven redovisningsassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra!

Annons

Stepstone

Malmö stad | Heltid,Tillsvidareanställd | Sista ansökningsdag: 2017-08-18

Har du erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra? Trivs du med att arbeta i team? Då kan du vara den vi söker till rollen som redovisningsassistent hos vår kund. Vår kund sitter i lokaler i Malmö och har de senaste åren expanderat inom främst norden. I rollen som redovisningsassistent hos vår kund kommer du att arbeta nära de andra kollegorna i ekonomiteamet. Uppdraget är initialt på 6 månader med stor chans till överrekrytering.

Arbetsuppgifter

  • Leverantörsreskontra
  • Faktura hantering
  • Stötta övriga i ekonomiteamet med diverse arbetsuppgifter

Lämplig bakgrund

Du har någon form av ekonomisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som bedöms lämplig för tjänsten och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har tidigare arbetat ungefär 2-3 år med leverantörsreskontra och har en vana av större fakturaflöden samt scanningsystem och har mycket god förståelse för de ekonomiska flödena. Du ska tidigare ha arbetat i något ekonomisystem och ha lätt för att sätta dig in i nya system. Vidare är du flytande i svenska då språket används internt hos vår kund.

Din personlighet

Som person är du öppen och kommunikativ. Du är en prestigelös person som trivs med att arbeta i team och vid behov sträcker du gärna ut en hjälpande hand till dina kollegor. Du har vilja och driv att utvecklas på bredden samt. Vidare lämnar du inget åt slumpen och strävar efter struktur i ditt arbete. I denna rekryteringsprocess kommer fokus ligga på dina personliga egenskaper.

Din ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning? Skicka in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Caroline Ruscic på 0766-47 16 19.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök till tjänsten här

Stepstone
About Stepstone 2077 Articles
StepStone är sajten där chefer och specialister hittar sitt nya jobb. Vi har skapat en mötesplats där du som rekryterare eller arbetsgivare enklare kan hitta rätt kandidat genom en rad olika skräddarsydda annonslösningar för ditt rekryteringsbehov.